1 september 2017 bestaat arbeidsdeskundig adviesbureau Heling & Partners BV uit Assen 25 jaar! Het bedrijf is opgericht door Jantinus en Pauline Heling uit Rolde, pioniers in de verzekeringsbranche.

Heling & Partners geeft arbeidsdeskundig advies bij letselschade en AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen). Met name arbeidsre-integratie van letselschadeslachtoffers is onderdeel van de dienstverlening.

In 2001 nam Richard Heling (1971) uit Grolloo het stokje van zijn vader over. Het bedrijf groeide onder zijn leiding naar op dit moment 44 medewerkers in vaste dienst en 4 zzp’ers. De binnendienst werkt in het hoofdkantoor aan de Aar 1 in Assen. De 28 buitendienstcollega’s werken vanuit huis in alle provincies van Nederland.

In de afgelopen 25 jaar zijn er meer dan 10.000 letselschadeslachtoffers begeleid.

Heling & Partners is een onafhankelijk familiebedrijf, geen onderdeel van een groter geheel. Het draait om mensen die door een ongeval of arbeidsongeschiktheid hun leven anders moeten inrichten. Heling & Partners helpt hen daarbij. Continuïteit en Onafhankelijkheid zijn sleutelwaarden binnen Heling & Partners. Het management hanteert de uitgangspunten van het Rijnlandse Model.

Later deze maand viert Heling & Partners het 25-jarig bestaan met haar relaties tijdens een groots evenement op het TT-circuit in Assen.