Jubilea Heling & Partners

Bij Heling & Partners vieren we graag wat er te vieren valt. We hebben inmiddels een hele traditie opgebouwd om stil te staan bij de jubilea die onze medewerkers te vieren hebben! Op deze pagina treft u een overzicht aan van wat we met elkaar de afgelopen jaren aan jubilea voorbij hebben zien komen. We zijn erg blij met de trouwe en hechte club collega’s die we op deze wijze vormen!

 

Jubilea 2020 bij Heling & Partners

Bij Heling & Partners is er de jarenlange traditie van de maandelijkse kantoordag. Op die dag komen alle collega’s naar het kantoor in Assen. Daar wordt dan ook aandacht besteed aan de jubilarissen. Door de coronatijd komen we nu niet samen op kantoor. We spreken elkaar via videobellen of de telefoon en live contact is zeer beperkt. Dit betekent dat ook onze gebruikelijke gezamenlijke vieringen van de jubilea voorlopig zijn opgeschort.

Inmiddels is een aantal jubilarissen alsnog in het zonnetje gezet, zoals uit onderstaande foto’s blijkt. In heel kleine kring op kantoor of bij de jubilaris thuis; in aangepaste vorm hebben we geprobeerd er toch iets ‘van te maken’. De felicitaties aan al deze collega’s zijn er niet minder gemeend om! We feliciteren ze allemaal van harte, ook langs deze weg!

Het betreft de volgende collega’s: Yvonne Knikman (1 april 15 jaar in dienst), Petri Hammega (1 juni 12,5 jaar), Gerard Dietvorst (1 juli 12,5 jaar), Jeanet Heijmans (1 augustus 5 jaar), Johan Pots (22 september 20 jaar) en Riek Hooijschuur (1 november 12,5 jaar). De andere jubilarissen van 2020 moeten nog eventjes geduld hebben…!

 

Jubilea van Tom, Hatiçe en Karin

1 januari is een datum waarop verscheidene collega’s in de loop der tijd bij Heling & Partners zijn gestart. Zo ook in 2020. Op deze datum was het 10 jaar geleden dat Tom Verdonschot bij ons is gekomen. Voor zowel Karin Casparij als Hatiçe Eskitark was het 5 jaar geleden dat zij onze buitendienst kwamen versterken. We zijn er uiteraard – conform onze traditie – met elkaar even bij stil gaan staan. Omringd door alle collega’s heeft Richard de jubilaris en jubilaressen in het zonnetje gezet en gefeliciteerd.

Dat laatste doen we nogmaals middels dit nieuwsitem; van harte proficiat hoor!

Jubilea van Max, Gerda en Cees

Op 11 september 2019 hebben we stilgestaan bij het feit dat Max Bentum, Gerda Krol en Cees van de Bovenkamp ieder een jubileum te vieren hadden! Op 1 september 2019 was Cees namelijk 5 jaar aan Heling & Partners verbonden. Op dezelfde datum, maar dan 15 jaar daarvoor is Gerda bij ons bedrijf gestart. Zij is nu dus 20 jaar in dienst! En als klap op de vuurpijl vierden we dat Max op 15 september 1994 bij Heling & Partners is gaan werken. Dit is dus zelfs al 25 jaar geleden! Reden genoeg om de jubilarissen en jubilaresse flink in de spotlights te zetten!

Richard heeft in zijn speeches gememoreerd wat er in de loop der tijd zoal is voorgevallen. En ja, een mens heeft zo zijn eigenaardigheden en gewoontes, dus hilariteit alom! Op de foto’s een impressie van de feestelijkheden.

Max, Gerda en Cees: van harte gefeliciteerd! En … we tellen uiteraard gewoon door!

Karin Everts' 5-jarig jubileum

Op 1 februari 2014 is Karin Everts bij Heling & Partners gestart op het secretariaat. De rekensom is snel gemaakt: dat is in 2019 dus al weer 5 jaar geleden. Reden om daar aandacht aan te besteden, zoals te doen gebruikelijk bij ons. Na terugkeer van haar bevallingsverlof hebben we haar in het zonnetje gezet, zoals op de foto’s te zien is. Karin, van harte proficiat met je eerste lustrum; dat er nog vele mogen volgen!

Karin Everts 5 jaar in dienst

Peter Hulsen 15 jaar bij Heling & Partners

Op 1 februari 2004 kwam Peter Hulsen ‘aan boord’ bij de buitendienst van Heling & Partners. Dat is in 2019 al weer 15 jaar geleden. Uiteraard is dat een felicitatie waard! Richard Heling heeft op de kantoordag van 13 februari 2019 onze jubilaris dan ook even flink in de spotlights gezet, te midden van alle collega’s. Er kwam zelfs een driesterrenklassificatie aan te pas, want Peter is namelijk een fervent ‘sterrijder’… Peter, van harte proficiat met jouw jubileum en op naar de 20 jaar!

Vier jubilarissen in het zonnetje!

Op de kantoordag van 9 januari 2019 hebben wij vier collega’s in het zonnetje gezet. Op 7 januari 2019 was collega Paul Bolwijn 5 jaar werkzaam voor Heling & Partners, Wil van Gelderen was op 1 januari 2019 15 jaar in dienst en Ina Reinders en Rob de Vree waren op die datum zelfs al 25 jaar in dienst. Fantastisch! Collega’s, hartelijk dank voor jullie inzet in al deze jaren en we hopen nog lang zo te mogen doorgaan. Van harte gefeliciteerd!

 

 

Drie jubilaressen bij Heling & Partners

Op de laatste kantoordag van 2018 hebben we – zoals bij ons inmiddels een vaste traditie is – wederom een aantal jubilaressen in het zonnetje kunnen zetten. Op 1 december 2018 was het namelijk maar liefst 15 jaar geleden dat Trees Nolden en Ynke de Jong het team van Heling & Partners kwamen versterken. Precies 10 jaar daarna is Josien Meijering bij ons komen werken, zodat zij haar eerste lustrum kon vieren. Directeur Richard heeft er in zijn speech uitgebreid bij stilgestaan en Trees, Ynke en Josien uiteraard van harte gefeliciteerd met hun jubilea. Alle drie hebben aangegeven dat ze het prima naar hun zin hebben bij Heling & Partners en de wens uitgesproken dat de samenwerking hopelijk nog een tijd zal voortduren. Daar kunnen we het als bedrijf natuurlijk niet anders dan hartgrondig mee eens zijn! Nogmaals van harte proficiat!

Michelle Klok 10 jaar bij Heling & Partners

Op 1 november 2008 is Michelle Klok bij Heling & Partners komen werken. Ze is gestart als secretaresse, maar is – toen dat plekje vrij kwam – onze receptie gaan ‘bemannen’. In 2018 is ze dus al weer 10 jaar voor ons bedrijf werkzaam. Wie met Heling & Partners belt, krijgt Michelle aan de lijn en zij zorgt er vervolgens voor dat er met de juiste persoon wordt doorverbonden. Ze is dan ook bij uitstek het visitekaartje van de organisatie. Michelle, van harte gefeliciteerd met dit decennium bij Heling & Partners; hopelijk komen er nog vele jaartjes bij!