Iddo Schotanus

Op 1 juni 2021 ben ik gestart als arbeidsdeskundige voor Heling & Partners. Daarvoor heb ik een aantal jaren als arbeidsdeskundige en adviseur arbeid en gezondheid gewerkt voor een arbodienst. Naast ondersteunen en adviseren van werkgevers bij het uitvoeren van Wet Verbetering Poortwachter heb ik bij vele verschillende organisaties arbeidsdeskundige onderzoeken uitgevoerd. Gedurende bijna mijn volledige loopbaan ben ik binnen het werkgebied arbeid en mens in verschillende functies actief geweest, als arbeidsconsultant, jobcoach en re-integratie adviseur. Mijn kennis ligt op het gebied van arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, Wet Verbetering Poortwachter, bepalen belasting/belastbaarheid, UWV-trajecten, duurzame inzetbaarheid en arbeidsrecht.

Bij Heling & Partners zet ik mijn kennis en ervaring in voor het vanuit de letselschade begeleiden van mensen in de re-integratie naar arbeid en het uitvoeren van uiteenlopende arbeidsdeskundige opdrachten. Mijn werkgebied is West- en Midden-Nederland.

Ik woon samen met mijn vriendin en 2 kinderen in Nesselande, Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging; dat kan zijn per fiets, rennend, zwemmend of met de motor. Tevens geniet ik van allerlei activiteiten met het gezin.

Opleidingen en cursussen

  • HBO Communicatie
  • Beroepsopleiding tot Arbeidsdeskundige
  • NLP Practitioner
  • Jobcoach
  • WSNP Bewindvoerder