Pascal Doesburg

Pascal Doesburg

Vanaf 1 juli 2016 werk ik als arbeidsdeskundige bij Heling & Partners. Daarvoor heb ik 10 jaar gewerkt als adviseur loopbaanbeleid in de bouw- & infrasector, gericht op werknemers en werkgevers in zowel het MKB als grootbedrijf. Ook heb ik ervaring als re integratiedeskundige, opleidingsadviseur en P&O-adviseur. Ik heb veel kennis van de (regionale) arbeidsmarkt en beschik door mijn ervaring over netwerkcontacten die ik goed kan gebruiken in mijn werk als arbeidsdeskundige.

Bij Heling & Partners houd ik mij vooral bezig met het beoordelen van de mate van arbeidsongeschiktheid bij letselschade en in AOV-zaken. Daarnaast werk ik aan de re-integratie van letselschadeslachtoffers. Ik vind het daarbij leuk om verbinding te maken met en tussen mensen met het doel mensen verder te brengen in hun situatie en ze te helpen met het vinden van nieuw toekomstperspectief.

Mijn werkgebied is voornamelijk Noordoost-Nederland.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin en vrienden. Ik bezoek graag concerten en sportwedstrijden of lees een goed boek. In de zomervakantie vind ik het leuk om te kamperen met mijn gezin. Na jarenlang zelf fanatiek te hebben gebasketbald ben ik nu vanaf de zijlijn betrokken bij de ontwikkelingen van het basketbalteam van onze jongste zoon. Zelf probeer ik fit te blijven door regelmatig te hardlopen en te wielrennen.

Opleidingen en cursussen

  • HBO Personeel & Arbeid
  • Nederlands Recht (Propedeuse)
  • Post-HBO Sectoraal Loopbaanbeleid
  • Post-HBO Arbeidsdeskundige
  • Tijdcontingent re-integreren