Richard Heling

Richard Heling

Ik ben Richard Heling, geboren in 1971. Sinds 1996 werkzaam bij Heling & Partners. Vanaf 2001 ben ik directeur/eigenaar van ons familiebedrijf. Ik heb economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ben sinds 1998 arbeidsdeskundige.

Mijn rol binnen onze organisatie is die van algemeen management, relatiebeheer, ICT, innovatie en zorgen voor de continuïteit van Heling & Partners in algemene zin. Ik doe dit samen met mijn vier andere MT-leden en natuurlijk met alle overige collega’s. Het belangrijkste is dat iedereen het naar de zin heeft. Werkplezier is essentieel.

Binnen de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) ben ik actief als voorzitter van het Platform AOV en Letsel. Regelmatig mag ik nieuwe collega’s in het vak begeleiden als mentor. Ook ben ik docent, onder andere bij Kerckebosch.

Ik ben getrouwd met Sandra. Samen hebben we een dochter en een zoon. We wonen in Grolloo en zijn daarnaast regelmatig op Terschelling. Naast mijn werk ben ik raadslid voor de VVD in de gemeente Aa en Hunze. Ik heb een aantal hobby’s: volleybal, hardlopen, skiën, fietsen, motorrijden en autoracen (Westfield Cup). Genoeg activiteiten om fysiek fit te blijven en de nodige afwisseling in mijn leven te realiseren. En dat lukt prima.

Mijn doel is er alles aan te doen om de continuïteit van Heling & Partners op korte én lange termijn te realiseren. Op naar de toekomst!

Opleidingen en cursussen

  • Ergonomie
  • Opleiding tot arbeidsdeskundige
  • Economie (Drs.)