Richard Heling

Richard Heling

Ik ben Richard Heling, geboren in 1971 in Rolde. Sinds 1996 werkzaam bij Heling & Partners, destijds het bedrijf van mijn vader Jantinus Heling. Vanaf 2001 ben ik directeur/eigenaar. Ik heb economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en ben sinds 1998 arbeidsdeskundige.

Mijn rol binnen onze organisatie is die van algemeen management, relatiebeheer, innovatie en continuïteit in algemene zin. Ik doe dit samen met mijn vier andere MT-leden en alle andere collega’s.

Naast het werk in mijn bedrijf ben ik actief binnen de NVvA als voorzitter van het Platform AOV en Letsel. Ik ben mentor van collega’s in opleiding bij meerdere AD-opleidingen. Ten slotte ben ik vele jaren examinator van verschillende AD-opleidingen geweest.

Ik ben getrouwd, woon in Grolloo en heb samen met mijn vrouw Sandra een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd ben ik onder andere raadslid voor de VVD in de gemeente Aa en Hunze. Daarnaast ben ik bestuurslid van de sportvereniging in Grolloo en jeugdleider bij het voetbal van onze zoon. Ik ben actief volleyballer, skiër, toerfietser, motorrijder en (amateur-)autoracer; om fysiek fit te blijven.

Kortom, een behoorlijke variatie in activiteiten, waarbij ik me heel prettig voel. De afwisseling tussen werk en andere activiteiten bevalt me heel goed en ervaar ik als ‘in balans’. Mijn doel is er alles aan te doen om de continuïteit van Heling & Partners op lange termijn te realiseren.

Mijn motto is: Op naar de toekomst!

Opleidingen en cursussen

  • Ergonomie
  • Opleiding tot arbeidsdeskundige
  • Economie (Drs.)