Geschiedenis

Jantinus Heling heeft op 1 september 1992 Ing. J.M. Heling & Partners CV opgericht

Hij is vanaf begin 70’er jaren arbeidsdeskundige. Hij was destijds – als onafhankelijk en volledig zelfstandig arbeidsdeskundige – een pionier in de letselschadebranche. Naast arbeidsongeschiktheid breidde zijn aandachtsgebied zich uit naar personeelsadviezen en bedrijfseconomische analyses.

Bij aanvang, in Rolde, waren Jantinus en Pauline Heling in het bedrijf werkzaam. In 1994 verhuisde het bureau naar Assen en in 1996 naar het pand aan de Aar nummer 1. Daar zijn we nu nog steeds gevestigd.

 

In 1995 werd de naam veranderd naar Heling & Partners BV

In de loop der jaren breidden de activiteiten zich meer en meer uit. Dit betekende dan ook een gestage groei van het aantal personeelsleden. Een goede spreiding van de buitendienstmedewerkers over heel Nederland is inmiddels gerealiseerd, met een solide ondersteuning door de binnendienst vanuit Assen.

 

In 2001 heeft Richard Heling de leiding over Heling & Partners overgenomen

Met Richard aan het roer heeft de organisatie een (verdere) professionaliseringsslag gemaakt. Hij heeft onder andere het Managementteam ingesteld. Heling & Partners is al vele jaren een stabiele organisatie met weinig verloop. We hebben een duidelijke positie in de verzekeringsbranche verworven op het gebied van arbeidsdeskundig, re-integratiedeskundig en bedrijfseconomisch advies. Het adviseren in zorgschades is de meest recente ontwikkeling.

Bij Heling & Partners draait het om de mensen en hun mogelijkheden, in het werk of daarbuiten. Kwaliteit staat bij ons voorop! Daar willen wij aan blijven werken.