Dat Heling & Partners op 1 september 2017 zijn 25-jarig bestaan meemaakte, heeft u niet kunnen ontgaan. Zie ook ons nieuwsitem hierover. Om deze feestelijke gebeurtenis nog meer luister bij te zetten, hebben de medewerkers de afgelopen maanden een bijdrage geleverd aan een prachtig jubileumboek. Alle medewerkers en oud-medewerkers die op onze website staan hebben voor Richard hun verhaal opgetekend. Hoe ze bij Heling & Partners gestart zijn, wat ze zoal beleefd hebben en vooral wat de reden is dat velen er al zo’n lange tijd werkzaam zijn of zijn geweest. Kortom: een feest van herkenning en herinneringen!

Henny Dokman (voorzitter van de personeelsvereniging) heeft namens alle collega’s het boek aan Richard aangeboden. Het was echt een complete verrassing voor hem; iedereen heeft het geheim goed weten te bewaren! Hij was zichtbaar erg blij met het mooie boek en Jantinus (die als oprichter van het bedrijf ook een exemplaar kreeg) eveneens.

Het derde exemplaar ligt als inkijkboek in onze kantine; regelmatig wordt het door deze en gene ter hand genomen. Dank aan Laura Weemering voor het samenstellen. Het is een prachtig document geworden!

DSCN1613

2018-Mei-09 Uitrieking HP Boek 21

2018-Mei-09 Uitrieking HP Boek 23

2018-Mei-09 Uitrieking HP Boek 33

2018-Mei-09 Uitrieking HP Boek 49