Ermie van Tiel

  Roermond
06 - 25 00 90 65
Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige en herstelcoach

Na afronding van de HBO-opleiding Facilitair Management heb ik eerst gewerkt als hoofd interne dienst in een verzorgingshuis in Rotterdam. Daarna ben ik als intercedente bij een uitzendbureau begonnen. In 2002 ben ik als verzuimconsulent bij een grote arbodienst gaan werken en in 2010 gestart met de post-HBO-opleiding tot arbeidsdeskundige. Na afronding van deze opleiding ben ik gaan werken als arbeidsdeskundige bij een middelgroot arbeidsdeskundig bureau en sinds 11 juni 2019 bij Heling & Partners. Daarnaast heb ik in 2016 de opleiding tot herstelcoach afgerond.

Mijn motto is: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Daarom hou ik van een no-nonsense aanpak, waarbij ik de persoon met zijn mogelijkheden centraal stel. Afstemming met alle betrokken partijen is daarbij voor mij essentieel om te komen tot het gewenste resultaat of een goed onderbouwd advies. Ik vind het een uitdaging om net een beetje meer te doen dan je zou verwachten. Vertrouwen en verbinden zijn voor mij belangrijke kernwaarden om vanuit te werken. Ik gun iedereen een waardevol leven. Dat is ook mijn motivatie om als herstelcoach te werken.

Bij Heling & Partners houd ik mij bezig met re-integratie, herstelcoaching in de letselschade en AOV-beoordelingen. Mijn werkgebied is Zuidoost-Nederland.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike of racefiets, speel ik piano of ga ik met mijn familie of vrienden erop uit.

terug naar overzicht


Login