Joost Veenendaal

  Vleuten
06 - 52 84 61 58
Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige en zorgschadedeskundige

Sinds januari 2013 werk ik als arbeidsdeskundige bij Heling & Partners. In oktober 2012 rondde ik de opleiding tot arbeidsdeskundige af als uitbreiding op de in de afgelopen 15 jaar opgebouwde expertise op het gebied van arbeidsanalyses en -aanpassingen, Wmo-indicatiestelling en revalidatietechnische advisering.

Bij Heling & Partners verricht ik arbeidsdeskundige onderzoeken op het gebied van letselschade en AOV. Hierin houd ik mij bezig met het bepalen van de mate van arbeidsongeschiktheid, re-integratietrajecten en het beoordelen van de behoefte aan huishoudelijke hulp en andere voorzieningen ter ondersteuning van de arbeidsgeschiktheid en zelfredzaamheid.

Ik zie het als een uitdaging om mensen die op welke manier dan ook zijn vastgelopen op het vlak van arbeid of zelfwerkzaamheid te begeleiden richting optimale re-integratie en participatie.

Mijn werkgebied is het midden van Nederland, maar door mijn centrale woonlocatie ben ik in veel gebieden inzetbaar. Ik word in mijn werkzaamheden ondersteund door Petri Hammega, werkzaam op het secretariaat in Assen.

terug naar overzicht


Login