José van Breugel

Ik ben José van Breugel en geboren en getogen in Rotterdam. In 1997 heb ik de drukke Randstad ingeruild voor het Drentse Assen. Sinds 21 mei 2012 ben ik in dienst bij Heling & Partners. Contact hebben met mensen vind ik leuk in mijn werk; als ik kan regelen en organiseren ben ik in m’n element, daarom ben ik hier helemaal op mijn plek en zit ik ook in het bestuur van de Personeelsvereniging.

Ik heb sinds 1999 afwisselend gewoond en gewerkt in Duitsland en door al deze verhuizingen heb ik bij heel wat bedrijven een “kijkje in de keuken” kunnen nemen. Wat mij opvalt bij Heling & Partners is dat hier alles tiptop geregeld is.

Naast mijn werk bij Heling & Partners heb ik nóg een leuke baan: ik geef sinds 1995 groepslessen in Step, Zumba, SH’BAM en Bodyshaping. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren en te entertainen op een sportieve manier. In mijn vrije tijd volg ik Spaanse les, doe ik aan hardlopen, snowboarden, ik hou van reizen en ik maak graag stedentrips in binnen- en buitenland. Kortom: never a dull moment!

terug naar overzicht


Login