Marie-José Paulussen

  Oosterhout
06 - 51 31 36 65
Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige

Vanaf 1993 ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige en heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de publieke als de private sector. Daarnaast heb ik ruime managementervaring in het aansturen van professionals (arbeidsdeskundigen) en heb ik visie- en beleidsbepalend werk gedaan ten aanzien van schadelastbeheersing.

Vanaf 2013 werk ik als (zelfstandig) arbeidsdeskundige voor Heling & Partners in zowel AOV-zaken als in de begeleiding en re-integratie van letselschadeslachtoffers. Het is daarbij mijn persoonlijke missie met mijn gedrevenheid en enthousiasme anderen – zowel zakelijk als persoonlijk – te inspireren. Met de gezamenlijke inspanningen van alle betrokken partijen is het mijn doelstelling door concrete, duurzame oplossingen tot een zo maximaal mogelijk resultaat te komen, afgezet tegen de omstandigheden van elke individuele cliënt en casus.

Naast mijn werk lever ik actief een bijdrage aan de verdere professionalisering van de arbeidsdeskundige beroepsgroep binnen de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen. Tevens ben ik docent aan de arbeidsdeskundige opleidingen van Saxion en Scolea. Ik ben werkzaam in Zuidwest-Nederland.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden op de tennis- en de golfbaan. Daarnaast is skiën voor mij een passie en geef ik ook nog regelmatig skiles.

terug naar overzicht


Login