Vacature financiële administratie op kantoor Assen

Voor ons hoofdkantoor te Assen zijn wij (voor 28 tot 30 uur per week) op zoek naar een

MEDEWERKER OP ONZE FINANCIËLE ADMINISTRATIE (m/v)

Samen met jouw collega’s op de financiële administratie zorg je voor een goede gang van zaken op het gebied van factureren, debiteuren- en crediteurenbeheer, betalingen, controle urenregistratie, BTW-aangiften en het verschaffen van managementinformatie.

Je beschikt onder meer over:
• minimaal een diploma MBO-4 administratief (MEAO, Bedrijfsadministrateur of PDB/MBA)
• goed boekhoudkundig inzicht
• goede kennis en beheersing van Windows, Word en Excel
• goede typevaardigheid en beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
• kennis van en affiniteit met administratieve processen en automatisering; goede kennis en beheersing van Exact Globe is een pre.

Je bent enthousiast, flexibel, klant- en servicegericht, communicatief vaardig, dienstverlenend en werkt nauwkeurig. Je woont in Assen of directe omgeving.

Je werkt 28 tot 30 uur per week. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur; glijdende werktijden zijn mogelijk. In overleg met het hoofd van de financiële administratie wordt het werkrooster vastgesteld.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en mede afhankelijk van onze bedrijfsactiviteiten. Wij bieden een met het niveau van de functie overeenkomende beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met hoofd financiële administratie Anna van Dijken of personeelsfunctionaris Ina Reinders op telefoonnummer 0592-394646.

Je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV kon je tot uiterlijk 10 maart 2019 sturen naar i.reinders@heling.nl.

vacature FIAD

Login