Vacature ervaren secretaresse

Voor het hoofdkantoor van onze organisatie te Assen zijn wij (voor 32 uur per week) op zoek naar een

ervaren SECRETARESSE (m/v)

Samen met jouw collega’s op het secretariaat verzorg je de perfect uitziende correspondentie en rapportages ten behoeve van onze opdrachtgevers. Daarnaast bewaak je de doorlooptijden en elektronische cliëntendossiers en bied je ondersteuning aan onze buitendienstcollega’s. Agendabeheer, postverzending en archivering behoren eveneens tot je taken.

Je beschikt onder meer over:

  • diploma HAVO of VWO en een afgeronde secretariële opleiding
  • goede kennis en beheersing van Windows, Word en Excel
  • goede typevaardigheid
  • uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
  • kennis van en affiniteit met administratieve processen en automatisering.

 
Je bent enthousiast, klant- en servicegericht, dienstverlenend, pro-actief en behoudt overzicht en structuur. Teksten redigeren vind je leuk. Je woont in Assen of directe omgeving.

Je werkt 32 uur per week. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur; glijdende werktijden zijn mogelijk. In overleg met de office manager wordt het werkrooster vastgesteld.

Het betreft een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden. Wij bieden een met het niveau van de functie overeenkomende beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met office manager Trees Nolden of personeelsfunctionaris Ina Reinders op telefoonnummer 0592‑394646.

Je gemotiveerde sollicitatie met CV kun je tot uiterlijk 1 april 2018 sturen naar i.reinders@heling.nl.


Login