Vacature financieel-administratief medewerker m/v ingevuld

vacature

Voor het hoofdkantoor van onze organisatie te Assen waren wij (voor 16 tot 20 uur per week) op zoek naar een

MEDEWERKER OP ONZE FINANCIËLE ADMINISTRATIE (m/v)

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Nadere informatie over de functie vindt u onderstaand.

Samen met jouw collega’s op de financiële administratie zorg je voor een goede gang van zaken op het gebied van het debiteurenbeheer. Je verstuurt betalingsherinneringen en aanmaningen met bijbehorende correspondentie via de e-mail. Ook bel je hierover na bij onze debiteuren.

Je beschikt onder meer over:

  • minimaal een diploma MBO administratief
  • goede kennis en beheersing van Windows, Word en Excel
  • goede typevaardigheid en beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
  • goed boekhoudkundig inzicht
  • kennis van en affiniteit met administratieve processen en automatisering.

 
Je bent enthousiast, flexibel, klant- en servicegericht, communicatief vaardig, dienstverlenend en werkt nauwkeurig. Je woont in Assen of directe omgeving.

Je werkt 16 tot 20 uur per week. Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur; glijdende werktijden zijn mogelijk. In overleg met het hoofd van de financiële administratie wordt het werkrooster vastgesteld.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor drie maanden (vanaf eind juni/begin juli 2018), met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en mede afhankelijk van onze bedrijfsactiviteiten. Wij bieden een met het niveau van de functie overeenkomende beloning met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met hoofd financiële administratie Anna van Dijken of personeelsfunctionaris Ina Reinders op telefoonnummer 0592‑394646.

Je gemotiveerde sollicitatie met CV kon je tot uiterlijk 25 juni 2018 sturen naar i.reinders@heling.nl.

Vier weken na afronding van deze sollicitatieprocedure zullen alle gegevens van sollicitanten uit onze databases en andere gegevensdragers verwijderd worden. Verder wordt verwezen naar het privacyreglement op onze website.

 
Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs


Login