In juni 2013 werd Max Bentum van ons kantoor gevraagd Len van Dort te begeleiden in zijn opleidingstraject tot rijinstructeur. Na een verkeersongeval werd het rechteronderbeen van Len geamputeerd en ontving hij een Wajong-uitkering. Len bleek een gedreven en getalenteerd rolstoelbasketballer te zijn, die in het Nederlandse team zat. Hij trainde bijna dagelijks in Papendal.

Bij de kennismaking liet Len duidelijk blijken dat hij 2 doelen had: zijn eigen rijschool beginnen gespecialiseerd in mensen met een beperking en Rio de Janeiro halen met het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Motivatie, doelgerichtheid, drive en overtuiging zijn woorden die Len kenmerken. Max heeft Len begeleid in zijn opleidingstraject en stage en hem gecoacht om zijn doelen te kunnen gaan realiseren.

In het voorjaar van 2014 heeft Len zijn instructeursdiploma behaald en vond hij een werkgever, van waaruit hij zijn doel om een eigen gespecialiseerde rijschool te hebben verder kon uitwerken.

In oktober 2016 staat onderstaand artikel in Letselschade News. Len is nu zelfstandig rijschoolhouder en hij basketbalt nog steeds. Hij heeft zijn tweede doel echter laten varen, omdat het halen van Rio de Janeiro niet verenigbaar was met het instructeurschap.

Wij wensen Len veel succes!

Artikel Letselschade News Len van Dort